FAAC NORDIC SÖKER NYA MEDARBETARE

 bologna_lag.jpg

 

 

 

 

 

 

Teknisk kundsupport - automation

 

Älskar du teknik och problemlösning? Lockas du av att kombinera dessa intressen med service och kundkontakt? Då hoppas vi att du vill bli FAAC:s nya medarbetare! Vi söker just nu en teknisk kundsupport till FAAC i Perstorp, världens främsta bolag inom automatiska system för grindar, portar och dörrar. Här välkomnas du till ett modernt bolag med stora möjligheter till påverkan och utveckling.

Som teknisk kundsupport kommer du att supportera och hjälpa FAAC:S kunder och deras servicetekniker med olika tekniska frågor och problem. Via telefon och mail tar du emot de olika frågeställningarna och hjälper kunderna vidare, antingen genom att svara direkt på frågan själv eller genom att söka svar på frågan internt och återkomma. Du kommer att ställas inför alla möjliga frågor inom exempelvis automation, mekanik och elektronik. Den tekniska supportavdelningen består av tre personer som tillsammans arbetar med inkommande samtal och mail.

Det viktigaste för oss är att du har ett djupt rotat tekniskt intresse. Vi ser att du har genomfört gymnasieutbildning och har arbetat ett par år därefter, kanske inom kundsupport tidigare men detta är ej ett krav. Du har en god datorvana och är ej rädd för att sätta dig in i nya system. Du trivs med telefonen som arbetsredskap och kan både tala och skriva på svenska och engelska.

Det vi kommer att lägga största vikt vid är din personlighet. Vi söker dig som har ett engagemang för teknik och utveckling. Det du inte kan kommer vi att lära dig- så länge ditt intresse finns! Du är nyfiken och ser till att söka svar på de frågor som du har. Du är social och har ett kund- och servicefokus när du arbetar. Du får gärna komma med förslag och idéer på förbättringar och ta initiativ till att genomföra sådana. Du välkomnas till en grupp med hög teknisk kompetens där det råder mycket god stämning och vi ser gärna att du bidrar till denna. Här erbjuds du en självständig roll med stor möjlighet till påverkan.

Tjänsten är placerad i Perstorp, ca 650 meter från järnvägsstationen. Här finns huvudkontoret och produktion för FAAC Nordic AB. Du kommer att få arbeta med branschens bästa produkter, i ett lönsamt bolag tillsammans med härliga kollegor i nyrenoverade lokaler. Visst låter det lockande? Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Så här söker du: skicka ditt CV till info@faac.se senast 24 mars.
Märk ansökan med "Teknisk kundsupport".

 

Eltekniker produktion

 

En av våra nuvarande eltekniker går vidare mot nya utmaningar, vi söker nu hans ersättare. Du kommer att arbeta med vanligen förekommande arbetsuppgifter på el-avdelningen såsom montage av våra produkter, som t.ex. styrskåp för våra grind- och portautomationer, och utöver detta även testning och felsökning.

Du har troligen en gymnasieutbildning inom el/automation, erfarenheter från liknande arbeten är meriterande. Du bör också ha en god generell teknisk förståelse, samt god förmåga att läsa och tolka elscheman och bruksanvisningar. Då kontakt med våra olika enheter i Europa kan förekomma är kunskaper i engelska en fördel.

Som person är du positiv och ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi värdesätter också att du är driven och har förmåga till nytänkande.

Tjänsten är placerad i Perstorp, ca 650 meter från järnvägsstationen. Här finns huvudkontoret och produktion för FAAC Nordic AB. Du kommer att få arbeta med branschens bästa produkter, i ett lönsamt bolag tillsammans med härliga kollegor i nyrenoverade lokaler. Visst låter det lockande? Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Så här söker du: skicka ditt CV till info@faac.se senast 24 mars.
Märk ansökan med "Eltekniker".

 

Ola Hansson
VD
FAAC Nordic AB

Stäng